1.0um High Power Single Frequency Polarisasi Ngramut Serat Amplifier - China Connet Teknologi Laser

1.0um High Power Single Frequency Polarisasi Ngramut Serat Amplifier

Short Description:

Kabeh-PM daya dhuwur serat ampli

Kanggo kHz sinyal optik panah linewidth

daya output bisa nganti 100W

PER dhuwur

tanpa SBS

kurang gangguan cascaded multi-tataran amplifier serat


  • Standard Lead-wektu: 2-4 minggu biasane
  • Price Sarat: FOB Shanghai
  • Produsen: Connet Teknologi Laser
  • Customized Paket / Size: Ya, hubungi kita
  • Informasi Liyane: Hubungi kita
  • Detail produk

    Connet Laser Technology Co., Ltd

    Tags Product

    Product Description:

    Ing Mars seri daya dhuwur siji polarisasi frekuensi ngramut amplifier serat saka Connet Laser dirancang khusus kanggo linewidth sumber laser frekuensi Ultra-panah, kayata laser serat adhedhasar prinsip DFB utawa DBR. Iki jenis ampli nduweni kemampuan ningkatake sinyal optik daya kurang ing kHz gedhene nganti daya 50W output lan Kangge ngreksa properti spektral ing sinyal input. Seri Mars ampli migunakake daya dhuwur, kinerja dhuwur pump multi-mode njero, ngandhut teknologi saka pindho nambahi jumlahe serat panel, lan nduweni desain terpadu kabeh struktur polarisasi-ngramut. Daya output bisa terus-terusan Frekuensi. Ing Mars seri serat ampli iku sawijining sistem Aktifake-Key integral karo pass nang kanggo Ngontrol. Panel ngarep dilengkapi ngalih kanggo miwiti laser, ing LCD kanggo nampilake negara saka daya lan kenop kanggo nyetel daya output.

    Thanks menyang ekstensif pengalaman nangani serat panel pindho, Connet Laser ngayahi rancangan optimal tepat menyang polarisasi daya dhuwur ngramut amplifier serat, mangkono nggayuh output efficiency dhuwur nalika suppressing efek ora segaris Fiber. Teknologi perawatan termal unik njamin yen ampli serat benchtop bisa dilakokno stably kanggo dangu. Ing dhuwur-kacepetan sirkuit pangayoman nanggepi alat daya saka input lan output swara kanthi otomatis supaya bisa Cut mudhun operasi ing pump daya dhuwur ing cilik saka Mudhun mati saka sinyal input kanggo njamin safety saka kabèh sistem.

    Seri Mars daya dhuwur benchtop polarisasi-ngramut amplifier serat saka Connet Laser bisa digunakake digunakake ing penelitian ilmiah, Beam manéka warna takson nggabungke lan sistem roso deteksi manéka warna takson, etc.

    fitur:

    • output daya puncak Dhuwur: 0.5W ~ 50W

    • tokoh gangguan Low

    • sistem Aktifake-Key

    • struktur serat Total PM, PER dhuwur

    • stabilitas High, dhuwur linuwih

    aplikasi:

    • manéka warna takson deteksi
    • manéka warna takson nggabungke
    • Atom mbesangi

    • roso Serat

    • doubler Frequency

    specifications :

    paramèter

    unit

    Keterangan

    Part ora ana.

     

    MFAP-Yb-1-SF

    MFAP-Yb-5-SF

    MFAP-Yb-10-SF

    MFAP-Yb-20-SF

    MFAP-Yb-50-SF

    gelombang Operating1

    nm

    1040-1090

    Input daya 2

    MW

    ≥1

    daya output3

    W

    1

    5

    10

    20

    50

    polarisasi

     

    linear

    input hubungan

    DB

    ≥30

    output hubungan

    DB

    ≥30

    Singal kanggo rasio Noise

    DB

    ≥50

    Output sawetara daya tunable

    %

    10-100

    Polarisasi punah rasio (PER)

    DB

    ≥17

    ≥15

    Stabilitas daya output 4(8h)

    %

    ≤ ± 2

    kualitas Beam

    M 2

    ≤1.2

    ≤1.3

    Input jinis serat

     

    PM980

    jinis serat Output

     

    PM980

    serat PLMA

    Length saka serat output

    m

    1

    konektor Optical

     

    FC / APC ((opsi liyane kasedhiya)

    Collimator

    Power supply

    VAC

    100-240

    suhu Operation

    0 ~ 35

    suhu Storage

    -40 ~ 85

    mode cooling

     

    Air-Cooled

    Ukuran

    mm

    19 "2u

    19 "3U

    1. Khas gelombang operasi: 1053nm, 1064nm, 1083nm;

    2. Khas daya Output: 1W, 5W, 10W, 20w;

    3. Ing stabilitas daya output diukur ing 25 ℃, sawise 30 menit 'anget-up.

    spektrum :

    f4d9a0b8-7824-4464-ada0-e9ad855d8fca

    Nindakake Informasi :

    MFAP-Yb-10xx-B-PW-SF: PM

    10xx: gelombang Operating ing nm, Conto: 1053nm, 1064nm, 1083nm

    B: B-Benchtop

    PW: daya Output ing W, Conto: 0.5-0.5W, 1-1W, 10-10W

    SF: Single Frequency


  • Previous:
  • Next:

  • Connet Laser Technology Co., Ltd punika perusahaan dhuwur-tech didegaké ing taun 2007, kang specializes ing pembangunan lan produksi sumber laser, laser serat, serat ampli optik lan produk sing gegandhengan.

  • PRODUCTS RELATED