Тагови Жешка

Kw Висока моќност Тесни Linewidth ласерски , 2um Висока моќност CW ласерски , 2.0um една фреквенција ласерски , Linbo3 фаза модулатор , fs пулсова ласерски , Лонг срцевата влакна ласерски , 1.0um Асе Извор на светлина , Colid-1550-HP краток пулсот ласерски За LIDAR , Пасивно Mode-Заклучена ласерски , Лонг срцевата една фреквенција Pm влакна засилувач , Нафта и гас чувствување, Доплер-Shift, Бранова должина Локер FBG, мониторинг Времето LIDAR , кохерентна Доплер LIDAR , Cosf-R Висока моќност ласерски една фреквенција (1.5um) , Пс ласерски , Пс пулсова ласерски , ласерски , ласерски Anemometry , ласерски и засилувач за кохерентна LIDAR , Дисперзија компензација FBG, Доплер LIDAR , 3D скенирање LIDAR , 940nm Мултимодни пумпа Lasesr , режим заклучена ласерски , Cosf-D една фреквенција ласерски Основни Модул (2.0um) , Colid-1064-ЛП краток пулсот ласерски За LIDAR , APD, Ns пулсова ласерски , ласерски Hydrophone , Дистанционни, Оптички генератор на пулс, C-band може да се конфигурира Ласерски Извор , часот со едномодни оптички влакна , Cosf-R една фреквенција ласерски Основни Модул (2.0um) , оптичкиот филтер, Ghz Linewidth Висока моќност ласерски , MOPA, thulium смешан влакна засилувач , Висока моќност 3-Port Оптички circulator, висока моќност Оптички сплитер , влакна Заедно АОМ , 1064nm една фреквенција ласерски , не-Pm влакна засилувач , мобилни скенирање, спектар Комбинација , Пулсова влакна засилувач, Фреквенција Мерење на бучава, OTDR, Може да се конфигурира ласерски извор, ко-смешан влакна , ласерски и засилувач за LIDAR , сплотена спојка, висока моќност пумпа ласер , Воздухот скенирање , Cosf-R една фреквенција ласерски (1.0um) , 1.5um CW влакна засилувач , главната осцилатор засилувач (MOPA) , прстен шуплина ласерски , DFB ласерски , Cosf-R една фреквенција ласерски Основни Модул (1.0um ) , Ns пулсова влакна засилувач , тесен Linewidth ласерски , 2.0um CW ласерски , 405-680nm Pm влакна Patchcord , 2.0um Асе Извор на светлина , око-Safe 1.5um CW ласерски , висока моќност една фреквенција влакна засилувач , SBS сузбивање, EDFA, Часот спојка модул, Дистрибутер температурни сензорски, медицински ласер , Colis Долго срцевата една фреквенција влакна ласерски , Fiber Optic Hydrophone , Пумпа ласерски извор, Авто-возење LIDAR , Q-вклучен ласерски , Cosf-R една фреквенција ласерски (1.5um) , доследна комбинација , Релативен интензитет на бучава, жиро, Fiber Optic интерферометер , кохерентна LIDAR , Fs пулсова влакна засилувач , ласерски огледало FBG , оптички circulator, 3-Port Оптички circulator, антенски Скенирање LIDAR , Colia Долго срцевата една фреквенција влакна засилувач , 1.0 трудот бенд може да се конфигурира Ласерски Извор , Висока сигурност влакна засилувач , C + L бенд може да се конфигурира Ласерски Извор , кохерентна откривање, високоенергетска Ласерски , краток пулсот ласерски За LIDAR , Cosf-D една фреквенција ласерски (2.0um) , Г.С. ласерски , може да се конфигурира Филтер, оштетени FBG, 2.0um пулсова влакна засилувач, Sled Широкопојасен Извор на светлина , L-бенд Асе Извор на светлина , Kw Тесни Linewidth влакна засилувач , Erbium смешан влакна , (n + 1) X1 сплотена combiner , Cosf-D Висока моќност ласерски една фреквенција (2.0um) , 1.5um CW влакна ласерски , Cosf-D една фреквенција ласерски Основни Модул (1.5um) , Режим поле адаптер (МНР), DTS, Endcap (ЕО), Hel , Airborne ласерски скенер , висока моќност влакна Patchcord , Colid-1064-HP краток пулсот ласерски За LIDAR , Ns краток пулсова ласерски , Подводни Ласерски комуникација , мониторинг на загадувањето на LIDAR , фазно поместување FBG , C-band Асе Извор на светлина , Хо-смешан влакна , Kw Висока моќност влакна засилувач , Michelson Fiber Optic интерферометер , Ласерски предавател , Спектрален Комбинација , Семе Ласерски , 2.0um CW влакна засилувач , кохерентна Доплер Ветер LIDAR , Plma влакна Patchcord , Rf текот влакна , Асе Широкопојасен Извор на светлина , 974nm Едномодни пумпа ласерски , на бранова должина Заклучена Мултимодни пумпа ласерски , спектар Проширување, телеметрија LIDAR , фотодетектор, SBS, 976nm Едномодни пумпа ласерски , тесен Linewidth Fi Посети засилувач , Висока моќност влакна компонента, висока моќност влакна засилувач , Cosf-D една фреквенција ласерски (1.0um) , 2um CW ласерски , Cosf-D една фреквенција ласерски (1.5um) , Добивка влакна , Yetterbium смешан влакна , хетеродинен откривање, влакна засилувач , Colid-1550-ЛП краток пулсот ласерски За LIDAR , 2um влакна засилувач , поларизација контролор, авто-возење LIDAR , ласерски Порака, Rf На влакна , Pm влакна Patchcord , Оптимизиран прстен шуплина една фреквенција ласерски , поларизација на влакното Patchcord , фаза на шумот Мерење , Нано-Второ Краток срцевата Ласерски За LIDAR , аеросоли откривање на LIDAR , 915nm Мултимодни пумпа ласерски , бранова должина Tunability, една фреквенција Pm влакна засилувач , Воздухот Истражување , Двоен Обложување влакна , 0.5um CW ласерски , L-бенд може да се конфигурира Ласерски Извор , Активни влакна , 1.0um пулсова ласерски, Пулсова ласерски, поларизација на влакна засилувач , Botda , МЖ интерферометер, СРС, во краток бранова должина Pm влакна Patchcord , 1.5um една фреквенција Pm CW влакна засилувач , 976nm Мултимодни пумпа Lase r , Cosf-D Висока моќност ласерски една фреквенција (1.0um) , оптички влакна жироскоп , NX1 сплотена combiner , Висока сигурност EDFA, Една фреквенција Полупроводнички Ласерски Извор, фреквенција работник, DFB една фреквенција ласерски , голем режим Површина влакна , Пс пулсова влакна засилувач , Cowind Висока моќност Singlde F requency ласерски , низок шум ласерски , пречка Избегнување LIDAR , АОМ Фреквенција работник, опсег Наоѓање, 2um Бенд Pm влакна Patchcord , thulium-смешан влакна , 1.0um CW влакна засилувач , kHz Linewidth ласерски , 780-1600nm Pm влакна Patchcord , Г.С. влакна засилувач , Двоен Обложување влакна засилувач ,