Висока моќност ласерски и засилувач

Connet има докажано висока моќ ласерски и оптички засилувач технологија платформа со долгогодишно искуство во обработка на LMA двојно облечени влакна. Connet е во состојба да им понуди на своите клиенти ласери kW класа влакна и влакна засилувач производи со свој уникатен технички можности во следниве области:

Со висока моќ засилување на една фреквенција тесен линија широк оптички сигнали
Мулти-ниво на висок врв моќ, висока енергетска засилување пулсот
Нелинеарни сузбивање ефект
зрак за управување со квалитетот
на системот за управување со топлинска
Висока сигурност, интеграцијата на системот

2