Пулсот Генерирање и Обликување

Краток генерација оптички пулсот нано-секунда до 0.5ns било должина.

Пико секунди и / или femto секунди ултра кратки оптички пулсот генерирана од пасивно режим блокирање технологија.

Висок квалитет на PS во ns оптички пулсот генерирана од страна на надворешните модулатор како МНИ и АОМ.

Пулсот обликување техника е развиена во Connet за висок врв моќ, засилување висока енергетска влакна.

Нелинеарни потиснување ефекти како што се SBS за тесни linewidth моќта една фреквенција сигнал скалирање нагоре.

3