Laser Komunikimi

app2

Connet Laser Technology fibër frekuencë të vetme lazer dhe fibra të lartë të pushtetit përforcues mund të punojnë në 1.0um, 1.5um dhe grupi 2.0um, është një burim i mirë për shpejtësi të lartë të lartë Bandwidth sistemit të komunikimit lazer, që është ose baza në komunikim koherent ose konfigurimin drejtpërdrejta zbulimit.

CoSF-D ose CoSF-R frekuenca Single Fiber Laser

CoSF-SC Single Frequency Semiconductor Laser

High CW energjisë dhe / ose pulsojnë Fiber Amplifiers