1.0um High Power Single Frékuénsi polarisasi Ngajaga Serat panguat - Cina Connet Téhnologi laser

1.0um High Power Single Frékuénsi polarisasi Ngajaga Serat panguat

Pondok Description:

Sadaya-PM kakuatan tinggi serat panguat

Pikeun kHz sinyal optik sempit linewidth

daya kaluarannana tiasa nepi ka 100W

per tinggi

tanpa SBS

noise low cascaded multi-tahap amplifier serat


  • Baku Diterangkeun-waktos: 2-4 minggu ilaharna
  • Harga Sarat: FOB Shanghai
  • Produsén: Connet Téhnologi laser
  • Ngaropéa Paket / Ukuran: Sumuhun, mangga ngahubungan kami
  • Émbaran leuwih: Mangga wartosan kami
  • jéntré produk

    Connet laser Téhnologi Co., Ltd

    Tags produk

    Panjelasan Produk:

    Mars runtuyan kakuatan tinggi tunggal polarisasi frékuénsi ngajaga amplifier serat tina Connet laser nu dirancang husus pikeun linewidth sumber laser frékuénsi tunggal ultra-sempit, saperti lasers serat dumasar kana prinsip DFB atanapi DBR. jenis ieu panguat gaduh kamampuhan of boosting sinyal optik kakuatan low di kHz gedena nepi ka kakuatan 50W output sarta Samentara éta preserves harta spéktral sinyal input. Runtuyan Mars panguat ngagunakeun kakuatan tinggi, kinerja tinggi pompa multi-mode internal, employs téknologi ganda Gedekeun serat cladding, sarta boga rarancang terpadu sadaya struktur polarisasi-ngajaga. Daya kaluaran bisa mayeng katala. Mars runtuyan serat panguat mangrupa sistem Aktipkeun-Key integral jeung microprocessor jero pikeun ngadalikeun. Panel hareup ieu dilengkepan switch ka ngamimitian laser, nu LCD pikeun nembongkeun kaayaan kakuatan jeung kenop pikeun nyaluyukeun daya kaluarannana.

    Hatur nuhun kana pangalaman éksténsif dina nanganan serat cladding ganda, Connet laser konduktor rarancang optimal ditangtoskeun ka polarisasi kakuatan tinggi ngajaga amplifier serat, sahingga achieving kaluaran efisiensi tinggi bari suppressing efek linier tina serat. Téknologi perlakuan termal unik jaminan yén panguat serat benchtop bisa dioperasikeun stably keur lila. The-speed tinggi circuit panyalindungan respon monitor kakawasaan asupan jeung kaluaran sinyal otomatis supados tiasa ditegor operasi tina pompa kakuatan tinggi bisi tina ragrag kaluar tina sinyal asupan pikeun mastikeun kasalametan sakabeh sistem.

    Runtuyan Mars kakuatan tinggi benchtop polarisasi-ngajaga amplifier serat tina Connet laser bisa loba dipaké dina panalungtikan ilmiah, beam koheren ngagabungkeun jeung sistem sensing deteksi koheren, jsb

    Fitur:

    • kaluaran daya puncak High: 0.5W ~ 50W

    • inohong noise Low

    • Sistim Aktipkeun-Key

    • struktur serat Jumlah PM, per tinggi

    • stabilitas High, reliabiliti tinggi

    aplikasi:

    • koheren deteksi
    • koheren ngagabungkeun
    • Atom trapping

    • sensing Serat

    • doubler Frékuénsi

    spésifikasi :

    parameter

    kamanunggalan

    spésifikasi

    Bagian NO.

     

    MFAP-Yb-1-SF

    MFAP-Yb-5-SF

    MFAP-Yb-10-SF

    MFAP-Yb-20-SF

    MFAP-Yb-50-SF

    Gelombang operasi 1

    nm

    1040-1090

    Input kakuatan 2

    MW

    ≥1

    Daya kaluarannana 3

    W

    1

    5

    10

    20

    50

    polarisasi

     

    liniér

    input Isolasi

    dB

    ≥30

    kaluaran Isolasi

    dB

    ≥30

    Singal ka Rasio Noise

    dB

    ≥50

    Kaluaran rentang kakuatan tunable

    %

    10-100

    Polarisasi punah Rasio (per)

    dB

    ≥17

    ≥15

    Stabilitas daya kaluarannana 4(8h)

    %

    ≤ ± 2

    kualitas beam

    M 2

    ≤1.2

    ≤1.3

    Input tipe serat

     

    PM980

    tipe serat kaluaran

     

    PM980

    serat PLMA

    Panjang tina serat output

    m

    1

    panyambungna optik

     

    FC / APC ((pilihan sejen disadiakeun)

    Collimator

    Sasayogian tanaga

    VAC

    100-240

    hawa operasi

    0 ~ + 35

    hawa gudang

    -40 ~ + 85

    modeu cooling

     

    Hawa-tiis

    dimensi

    mm

    19 "2U

    19 "3U

    1. has panjang gelombang operasi: 1053nm, 1064nm, 1083nm;

    2. has kakuatan Kaluaran: 1W, 5W, 10W, 20W;

    3. stabilitas daya kaluarannana diukur dina 25 ℃, sanggeus 30 menit 'haneut-up.

    spéktrum :

    f4d9a0b8-7824-4464-ada0-e9ad855d8fca

    Susunan Émbaran :

    MFAP-Yb-10xx-B-PW-SF: PM

    10xx: gelombang Operasi di nm, Conto: 1053nm, 1064nm, 1083nm

    B: B-Benchtop

    PW: kakuatan Kaluaran di W, Conto: 0.5-0.5W, 1-1W, 10-10W

    SF: Single Frékuénsi


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Connet laser Téhnologi Co., Ltd nyaeta hiji perusahaan tinggi-tech diadegkeun dina 2007, nu specializes di ngembangkeun sarta produksi sumber laser, laser serat, serat panguat optik jeung produk nu patali.

  • produk patali